Minusta tulee vuokraemäntä! Dr. Phil -ihailijan ja datanörtin lähtiessä asunnosta, saan tilalle hiuksistaan huolta kantavan Emman. Ihanaa! Kävin tänään hakemassa alivuokralaissopimuspapaeritkin. Huomenna virallistamme emännöinti-alivuokralaissuhteemme! Kuinka huisia!

Kolme possua juoksee sutta kovaa vauhtia karkuun harjoituksissamme. Ensi-ilta on ensi viikon lauantaina enkä tahdo saada kiinni tekstistä. Kamala paniikki alkaa hiipiä elimistööni. Hermostun pienistä asioista ja heräilen yöllä hapenpuutteeseen. Se voi johtua myös kamalasta yskästäni, joka on peruja kamalampaa kamalammasta flunssastani, jonka kourissa olin kaksi viikkoa. Nyt on jäljellä enää yskä, mutta se on sitäkin kamalampi.

Joka tapauksessa ensi-ilta jännittää. Haluan olla hyvä. Pelkään että liian suuri haluni vie puolet voimistani saavuttaa tavoitteeni. Luin lehdestä, että esiintymispelkoa voi lieventää hypnoosin avulla. Hmm.. No.. ehkä jännitän yksinäni. Täytyy vaan olla ottamatta liian suuria paineita. Paineita tulee myös raha-asioista. On inhottavaa olla rahaton.

Lähden tästä harjotuksiin. Kevät on saapunut ja mieli hymyilee! Elämä on pienistä rahahuolista ja jännitystiloista huolimatta aika kivaa!

Nauttikaa auringosta ja sepelin rahinasta kengän alla!