Tämä päivä on outo!

Aamulla dataajakämppikseni sai kuulla saaneensa asunnon. Tuntia myöhemmin Dr. Philiä ihannoiva kämppikseni sai myös kuulla saaneensa asunnon. Minä jään yksin odottamaan jospa kohdalleni sattuisi jotain hyvää. Saan luultavimmin jäädä tähän asuntoon, jolloin toivottavasti ystäväni, joka juuri alkoi seurustella erään toisen kaverini kanssa (sain kuulla juuri myös tästä), saa muuttaa asuntoon kanssani, jolloin en jäisi tämän asunnon loukkoon yksin.


Hetkeä myöhemmin juttelin neljännen tai viidennen (luvut menee sekaisin tässä tekstissä) ystäväni kanssa, joka kertoi olevansa mahdollisesti raskaana. Muutaman minuutin kuluttua kauppatieteilijäystäväni ilmoitti tekstiviestillä saaneensa opiskelijavaihtopaikan Wienistä. Kaikki tämä tapahtui 2 tunnin sisällä!!!!! Ja minä itse istuin koko sen ajan sairaslomalaisena sohvalla ilman ääntä (flunssa vei sen) katsoen Gilmoren tyttöjä dvd:llä, jota ei kohta ole dataajakämppikseni muuttaessa parin viikon sisällä pois. Apua!!!! Pakko katsoa jaksot loppuun ennen sitä!!!!

Hyvää naistenpäivää hyvät naiset. Onnea kaikille hienoille naisystävilleni, joilla onni potkii tänä päivänä! Kertoisiko joku vielä, että Bush on syösty vallasta tai maailmaa ei enää uhkaa ilmastonmuutos, aids on kukistettu ja jättipandat eivät kuolekaan sukupuuttoon!! Ai ei.. No.. Jään odottamaan päätöstä nykyisestä asunnostani.